Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


10 de març 2012

Experimentant

Ja fa dies que m'anava "empapant" per internet de noves formes de fer scrap. La veritat és que el tema de deixar volar la creativitat amb les tintes em costa una mica, però m'he decidit a fer un petit pas en aquest sentit.

Volia donar una foto dels meus fills amb una amiga a la família d'aquesta nena, i se'm va acudir fer-ho mitjançant una targeta. Després de molt remenar i capbussar-me en treballs i blogs de gent molt diferent, ha sortit aquesta "targeta-experiment" inspirada en l'art-journal i en el paper estripat que acabo de descobrir que també m'agrada força. Ha quedat una cosa molt "mestissa", però xula, al final. A veure què us sembla!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!