Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


1 de maig 2012

Sant Jordi!!

Aquest any Sant Jordi ha estat especial per a mi. És el primer que celebro des que em dedico a scrapejar. I com que la meva amiga Momo juntament amb la Violeta van dissenyar uns papers en català especials per aquesta diada, em vaig apuntar de seguida al taller que organitzaven per fer-ne un miniàlbum. Va ser un matí molt intens. Va acabar amb una gran sensació de satisfacció per l'àlbum creat... i una gran impaciència perquè arribés Sant Jordi i fer mooooltes fotos per poder triar les que hi volia posar!
Finalment tot arriba, diuen. I així va ser. Fa molt pocs dies que he acabat d'omplir i decorar el miniàlbum. N'estic molt contenta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!