Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


24 de jul. 2012

Mini àlbum "VACANCES" abans...

És el primer any que m'enduc un "mini" preparat per a les vacances. L'he fet després de veure els tutorials tan detallats, clars i engrescadors que han penjat la Mireia, la Leire i l'Eva a Kitsdesomni. Si els heu vist i tot seguit mireu les fotos del meu treball, segur que hi reconeixereu petits detalls com aprofitar un sobre de plàstic que havia contingut stickers, retalls de papers de diversos kits  amb diferents mides de pàgines, stickers i abc del kit+ d'abril de kitsdesomni, aprofitant fulls de l'agenda de l'any passat... fins i tot el wiro l'he aprofitat tallant el d'una vella agenda que ja no empro! I el paper marró... és el que porten els rulls de paper de regal a dins perquè no s'arruguin! Em fa molta il·lusió començar el nostre viatge per poder anar-lo omplint. M'enduré algunes enganxines, retoladors, retallets de cartolina per fer journaling... ja veurem com queda!















3 comentaris:

  1. Que bé t'ha quedat!! JO encara no he fet mai un àlbum abans d'anar de vacances! A veure si m'anime en el pròxim viatge!

    Bss :)

    Mireia

    ResponElimina
  2. Hola Marta! Me encanta como te ha quedado tu álbum, se ve muy fresco y veraniego!
    También me pierdo por el scrap, ya tienes una nueva seguidora!!
    Haces cositas muy bonitas, gracias por compartirlas con todos nosotros!!
    Un abrazo fuerte y hasta pronto!

    ResponElimina
  3. ¡Ay Sandra! Muchas gracias por dejarme un mensaje. No sabes la ilusión que me hace leer los comentarios que me vais dejando las personas que me regalais unos instantes de vuestro tiempo curioseando por aquí. Mi intención al hacer este mini era justo la que tu percibiste: frescor y verano. Y gracias por seguirme! Voy ahora a ver si tú tienes blog para ver lo que tú haces!
    Un besazo!

    ResponElimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!