Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


22 de des. 2012

Em va venir la inspiració!

L'altre dia, tot remenant per internet vaig trobar aquesta fotografia:
Vaig trobar la idea súperoriginal i "se'm va encendre la bombeta": Puc fer-me els marcs jo i, amb uns trossos de cordill i unes agulles d'estendre petitones, pot quedar un detall ben original!
Total, que m'hi vaig posar! Us puc fer cinc cèntims del procés perquè vaig fer algunes fotos:



1- Vaig aprofitar uns cartrons que tenia, tots dos de la mateixa mida, dels que vénen quan compres un joc de llit o funda nòrdica. Els vaig retallar un rectangle al mig de forma que em quedés un marc amb una amplada de 3cm.





2-Llavors vaig folrar els 2 marcs amb papers de scrap. les tires de paper eren de 6 cm d'ample per poder-los doblegar bé per folrar el marc.







 3- Un cop folrat el marc de la part del davant, hi vaig enganxar els cordills de l'estenedor per la part del darrera amb cinta de doble cara.

4- Perquè es pogués penjar a la paret, en un dels marcs (al que jo ja havia pensat que seria la cara del darrera) hi vaig fer 2 forats a la part superior posant-hi 2 ullets. Hi vaig passar un trosset de cordill que vaig enganxar al darrera del marc amb cinta de doble cara.

5- Un cop fet això, vaig unir els 2 marcs encarant les parts del darrera amb cinta de doble cara.

6- Ja tenia el marc llest. Ara només faltava decorar! Com que aquest havia de ser per un noi (amic invisible de l'escola), vaig evitar detalls massa femenins. Els colors dels papers els vaig buscar força neutres.  Vet aquí el resultat!










Aquest és el primer que vaig fer. Per al meu amic invisible de l'escola.
Va semblar que li agradava força!


I llavors, com que em va agradar tant la idea, en vaig fer un altre per regalar a uns amics que estimem molt i que hem retrobat després d'un temps sense veure'ns! Els ha encantat!!







3 comentaris:

  1. Nena! tens unes idees boníssimes!!

    T'ha quedat super mono i original!

    Cristina

    ResponElimina
  2. Tus creaciones son muy bellas, éstas en particular me encantan.
    Gracias por compartir tus trabajos y darnos inspiración.
    Besos de colores y bendiciones.
    ¡¡¡¡¡FELIZ NAVIDAD!!!!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a totes 2 pels vostres comentaris!! Em fa molta ilusió trobar-los. Celebro que us agradi el que faig!!
    Molts petons!!

    ResponElimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!