Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


27 de des. 2012

Receptari de la Noe

Aquest treball, més que un regal era un deute. La Noe em va portar uns papers molt bonics de Canadà. A casa tenia una llibreta Moleskine que m'agradava molt i se'm va acudir emprar els papers per alterar la llibreta per a ella. Després de donar-hi unes quantes voltes, vaig decidir que seria un receptari.
Tota aquesta tardor que he tingut aquest treball començat i no em veia amb cor d'acabar-lo. No m'inspirava. Ha estat el meu  primer receptari i m'ha costat molt i molt trobar l'estil, els papers (al final els he acabat fent jo...). Els papers de Canadà només els podeu veure a la butxaca de la portada i una mica a la contraportada. La resta ha estat possible gràcies a uns segells que una bona amiga m'ha deixat (sense ells no hauria estat possible, Nora!) i una mica d'imaginació per part meva. La idea de com fer les separacions de la llibreta no és meva, sino de l'Elena Roche de "Pega, papel o tijeras!" i la trobareu aquí. Aquesta Elena és una  mina! Gràcies altre cop pels teus tutorials, són únics!
Espero que us agradi tant com a la Noe!









2 comentaris:

  1. Que xulo! és maquíssim! Jo també en tinc pensat fer-ne 1, ja te l'ensenyaré!

    Cristina

    ResponElimina
  2. Gràcies Cristina,
    Moltes gràcies per dedicar un minut del teu temps a deixar la teva opinió. Fa molta il·lusió trobar cosetes escrites!! Un petonarro i Bones Festes!!

    ResponElimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!