Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


2 de gen. 2013

2013... amb propòsits "scrapers"!

Acaba de començar un nou any. Un any que segur que estarà ple d'emocions. M'encantaria que totes fossin bones, però posant els peus a terra sé que no serà així. Per tant, seré feliç si el 31 de desembre de 2013, quan miri enrera i m'imagini que poso les emocions de l'any en una balança, el platet de les positives baixa en picat i el de les negatives va tant amunt que surten disparades i no les recordo més.
De moment, com la majoria, també tinc els meus propòsits per al 2013 quan me'l miro "Amb Ulls de Scrap". Com que conec els meus límits, prefereixo formular-ne pocs i veure'm capaç de complir-los:

  1. Fer el projecte de "Moments 2013": Un mini amb un full mensual (mínim) on reculli algun moment que valgui la pena recordar d'aquell mes (així contribuiré al pensament positiu, molt important!).
  2. Evitar els projectes que no em vegi amb cor d'acabar. Aquest de moment he estat capaç de fer-lo durant el 2012. A veure si el puc mantenir...
  3. Fer al menys 2 tallers, si pot ser per aprendre tècniques que no domino.
  4. Millorar el blog personalitzant-lo una mica més i continuar mantenint-lo com fins ara o millor!
A veure com surt, i si sóc capaç de portar-ho a terme!!

1 comentari:

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!