Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


14 d’ag. 2013

Regal de retrobament

Aquesta entrada té història. Us l'explicaré. Tenim uns amics asturians amb els quals passen llargs períodes que no ens podem trobar. Aprofitant que aquest any vam anar de vacances a Cantàbria, vam organitzar un retrobament de les dues famílies que tots esperàvem amb molta il·lusió. Vaig voler fer un mini perquè els nostres amics hi poguessin posar els records d'aquest estiu. Com sempre, un cop acabat el vaig fotografiar per poder fer l'entrada corresponent al blog. El que passa és que amb les presses vaig oblidar-me de descarregar les fotografies a l'ordinador i les vaig esborrar per error.
Per intentar arreglar aquest desastre i poder fer l'entrada, la meva amiga ha anat fotografiant l'àlbum com ha pogut i m'ha anat enviant les fotos. Gracias Charo!!
El que he rebut és això...Espero que us hagi agradat! Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!