Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


6 de maig 2014

Per fi... un jersei!

Després de més d'un mes d'intensa feina, però feta amb moltes ganes, he acabat el meu primer jersei fet de cap a peus per mi tota sola!
Ja havia fet mitja de molt més joveneta, però sempre sota la mirada i supervisió d'algú que en sabia més que jo. Aquest cop, després de fer la funda de coixí, em vaig veure prou valenta per enfrontar-me al repte i ho vaig fer. El patró l'he seguit d'aquí. Hi he hagut de fer modificacions perquè el model està treballat amb un material més gruixut i amb agulles del 6.5 i jo l'he fet més prim i treballava amb agulles del nº4. Ha costat una mica però estic contenta del resultat!!

1 comentari:

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!