Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


1 de maig 2013

Amazing Moments 13: Març

Pels pèls però he arribat!! Uf! quin tip de córrer per acabar les pàgines dels meus Amazing Moments del mes de març! Aquí les teniu. Com a resum us puc avançar que m'he llençat amb el groc, continuo amb el meu "clean and simple" i he recuperat els estrips de paper. Vosaltres mateixes... passeu, mireu... i, si us agrada, gaudiu!!












2 comentaris:

  1. No tenia fichado tu blog, pero me quedo por aqui, me encantan las cosas que haces, tus paginas de este mes del AM son preciosas, las que ya habia visto y las que solo has puesto aqui.
    Un besito.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Beatriz! Me alegro de que te guste mi trabajo. Creo que colgué en AM el collage con todas las fotos, pero aquí has podido encontrar fotos más detalladas. Me gusta fotografiar lo que hago porque, como muchas cosas las regalo, pues así es una forma de no olvidar lo que tengo "repartido por el mundo"... Un besazo!!

      Elimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!