Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


1 de set. 2013

Amazing Moments 13: Juliol

Buff!!!... aquest més ha estat el més just de tots!! Ahir cap al tard vaig acabar els meus AM de juliol i quan els vaig voler penjar, la meva connexió a internet no funcionava! Com que teníem l'agenda atepeïda no vaig poder-me dedicar a intentar-ho gaires cops. El segon intent ha estat avui i finalment ho he aconseguit!!
Juliol ha estat un mes amb poques activitats per posar als  AM però intenses... Els meus esmorzars d'estiu al pati de casa escoltant els ocells i el campanar de l'església... poc a poc... El Concert de Tutti veus (i ho poso amb majúscules perquè és el concert per excel·lència, el que fem al poble amb tot el que hem estat assajant i preparem especialment per a aquell dia), i una trobada durant les vacances (que ja quedaran reflectides en el miniàlbum corresponent. Tot arribarà...). 
Aquí els teniu!
Com que no m'hi cabia l'entrada del meu marit, vaig enganxar la foto de forma que quedés com a butxaca per guardar-la!1 comentari:

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!