Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


1 d’oct. 2013

Vacances 2013!

Finalment he acabat el mini de les vacances d'enguany.
L'any passat vaig quedar com "empatxada" després de fer tooot aquell àlbum tan gruixut i amb tantíssimes fotos. Aquest any encara em feia com mandra tornar a fer una cosa tan extensa.
Aprofitant el taller tan fresc i estiuenc de la Karine Cazenave-Tapie de la fira Scrampaniàtics que es va fer el diumenge dia 1 de setembre, vaig plasmar els meus records de vacances en el mini que vam començar al taller. Em va encantar tant la Karine com el fet de conèixer una bona pila de scraperes boníssimes.
Emprant l'estructura de mini del taller, els materials que ens va donar la Karine i d'altres de casa... aquí el teniu!











Aquesta tira brillant no és més que cinta de doble cara i purpurina per sobre. Un truc ben senzill i "resulton" que ens va ensenyar la Karine.














Aquest sobre ha quedat ben ple de detallets per  recordar: entrades a museus, tiquets, targetes de restaurants, fotos "top secret"... jeje










Com tantes vegades, la fotografia fa de butxaca per al journaling escrit en una targeteta... 



2 comentaris:

  1. Genial!!!! Si que és veritat que fas tantes fotos a les vacances que després és complicat fer l´àlbum!!! No he fet mai un amb estructura vertical. Ho haig de probar!!!

    ResponElimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!