Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


22 de gen. 2014

Targetes d'agraïment

Durant el nostre llarg viatge, vam allotjar-nos primer a casa d'uns familiars molt estimats a Toronto. El nostre segon allotjament va ser un apartament a Montreal on vam ser força ben acollits pels propietaris. En agraïment vam deixar una targeta a cadascun dels 2 llocs, cosa que s'estila molt a la cultura canadenca. Aquí les teniu:
Aquesta la vaig fer per als nostres familiars. Ells gaudeixen amb les coses senzilles i el "menys és més" lliga molt amb la seva forma de ser. Ens van acollir magníficament!!

Aquesta  la vam deixar a l'apartament de Montreal. A sobre del Thanks al final hi vaig posar "Merci" perquè Montreal és molt francòfona i vaig pensar que als destinataris els agradaria veure-ho en francès també.
2 comentaris:

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!