Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


19 de set. 2012

Llibreta de programacions

Una eina més per a aquest nou curs. Una llibreta de programacions. Com que la tragino dins la bossa d'anar a l'escola i l'obro i tanco moooooltes vegades, al fer-la he tingut en compte aquests criteris:

  • Que no tingui relleus ni decoracions tridimensionals: hi escric molt i els "bultos" em fan fer pitjor lletra del que ja faig habitualment.
  • Que sigui pràctica: No calen coses supèrflues que m'entretinguin quan treballo. Cal anar al gra. Tenim molta feina per fer i molt poc temps per fer-la. 
Per tal de protegir-la una mica del que s'arriben a deteriorar les coses amb un ús continuat, he decorat les vores amb washi tape i li he posat plàstic a davant i a darrera. No he scrapejat cap contraportada.
Per fer els separadors de les diferents zones de la llibreta, senzillament he scrapliftejat la idea de l'Elena de Pega, papel o tijeras en l'alteració d'una llibreta. Es pot trobar a la seva sèrie de tutorials "La vuelta al cole".






7 comentaris:

  1. Te ha quedado preciosa!! el papel de los globitos es moniisimo :) un beso,
    celia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Celia, me encanta encontrar vuestros comentarios cuando entro en el blog! Celebro que te guste. La verdad es que al papel de los globos no le encontraba mucho uso con los temas que yo utilizo habitualmente, pero me pareció adecuado para este proyecto. Soy maestra de infantil y los globos me recuerdan el uso de la imaginación (será por la expresión "dejar volar la imaginación"??) Como voy a usar la libreta para programar clases de educación infantil en tiempos de crisis, creo que voy a necesitar mucha imaginación para llevar a cabo mi trabajo!! ;)
      Besos!!

      Elimina
  2. Super xula, Marta! i a la vegada pràctica, genial!
    Ptns!

    ResponElimina
  3. Gràcies pels vostres comentaris guapes!! Fa molta il·lusió trobar-los.

    ResponElimina
  4. Es molt pràctica i a més molt maca! m'agrada i el Lo anterior de l'aigua...és xulísim!!!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Jana. Celebro que t'agradi la meva feina. Al teu blog també hi trobo coses molt interessants!!

    ResponElimina
  6. Te ha quedado genial, me encanta.
    Felicidades por el trabajo bien hecho y gracias por compartirlo.
    BSSSS y bendiciones

    ResponElimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!