Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


30 de set. 2013

Amazing Moments 13: Agost

El darrer dia i a darrera hora!!
Aquest setembre ha estat molt i molt dens per a mi. Tan dens, que la inspiració ha hagut de fer "virgueries" per aparèixer!! Finalment ha tret el nas i, entre feina i feina, he pogut fer els AM d'agost per penjar a temps.
Aquí els teniu.
Fins i tot he fet la portada del volum 2, que el mes de juliol ja el tenia "despendolat" en una capsa perquè no em cabia al volum 1!
Aquesta és la portada del "Volum 2" 













 Gràcies per mirar fins aquí. Espero que t'hagi agradat!


5 comentaris:

  1. M.ha agradat molt!! ;)
    Petonets I bona tardor
    Nuria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Núria!! Un petonarro!! i bona tardor també per a tu, malgrat ja sé que la teva estació preferida és l'estiu... muack!

      Elimina
  2. Que chulos tus AM!!! Y la portada nueva es preciosa!! Entiendo lo de la inspiración y la ultima hora, yo al final siempre voy apuradilla pero vamos a llegar a final de año, porque cada vez que veo ese album veo los buenos momentos que he pasado este año.
    Un besito

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por tus palabras, Beatriz!! Me hace feliz que os guste. Ya lo creo que vamos a terminar el año!! A estas alturas no podemos desfallecer!! Ánimos aunque a ratitos cueste o apetezca más hacer otro tipo de trabajo! Un besazo!

      Elimina
  3. Hola Marta!
    Preciós tot el que fas ♥
    I el blog molt maco!

    Un petonàs!

    Guaci

    ResponElimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!