Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


15 de des. 2013

Mini amb sobres

Al blog Con P de Papel hi vaig trobar aquest tutorial. De seguida que el vaig veure vaig pensar en una bona amiga que m'havia demanat que li scrapegés una foto de totes dues i, com que tenia temps (hi ha ponts que van de perles per aquestes coses si la mainada ha d'anar a escola i jo no) m'hi vaig posar de seguida.
Com que el mini és petit, no li podia posar un títol gaire llarg ni gaire concret. Serà per guardar-hi fotos, o sigui que... "Clic!" instant captat i a punt per recordar. Els papers són de "Le P'tit Bloc" de Toga i la veritat és que hi he afegit ben poca cosa de casa perquè vull que qui el rebrà el pugui acabar al seu gust.
Espero que us agradi! A ella em sembla que sí li va agradar.






















4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Marbel!! Un petonarro i bones festes!!

      Elimina
  2. Wau... Marta.... es precioso!!!! Me ha encantado....!!!! Los papeles son preciosos y mismo si no lo has decorado mucho te ha quedado perfecto!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Dory!! Celebro que te guste. A mi amiga también la hizo feliz!

      Elimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!