Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


12 de gen. 2014

Travel Journal: CANADÀ. 0 - Presentació

Aquest és el principi. Una llibreta Moleskine amb tapes kraft i les pàgines en blanc.
A partir d'aquí i seguint amb la ilusió que em va fer elaborar el diari de viatge pel meu regal de l'Amic Invisible del Nadal passat, em vaig inspirar. Val a dir que aquestes vacances hem marxat moooolt lluny. Més que un viatge ha estat un somni fet realitat: Canadà. Bé, tot no, Toronto i Montreal. Però de veritat que ha valgut la pena.
Em feia tanta ilusió aquest viatge que no volia que se m'escapés res. Volia recordar-lo amb tants detalls com pogués. Per això vaig fer-me aquest Diari de Viatge.
En marxar de casa només tenia la portada, la introducció i una mica de preparació per al primer full: el primer dels 3 vols que havíem d'agafar per arribar a Toronto, la nostra primera destinació.  Vet aquí el meu diari tal i com el portava dins el bolso al marxar de casa:





Dins la maleta, una carpeta de plàstic amb retalls de papers, stickers, 2 tintes distress (vintage photo i wheatered wood) i unes cartolines llises de colors semblants als de les fulles de la llibreta amb segells estampats per poder composar pàgines. També un parell d'estoigs amb retoladors i bolígrafs de diferents colors. Ja sabia que allà trobaria botigues de material de scrap... però això ja us ho explicaré quan toqui!
A mida que vagi tenint pàgines acabades, les aniré penjant en entrades successives. Espero que us agradi tot plegat!

3 comentaris:

  1. què xula!! quines ganes de veure les pàgines acabades!
    kissitos!!

    ResponElimina
  2. Pues si que ha tenido que ser un viaje halucinante.....!!! Estoy deseando verlo....!
    Un beso

    ResponElimina
  3. Com mola!! Jo el 5 de febrer marxo a Mèxic un mes! Ja tenia la idea de fer això perquè m'agradaria deixar escrit cada sentiment, emoció, gent coneguda, llocs... d'allà!!! La veritat es que com fer-ho... Crec que només faré la portada!!
    A més, haig de pensar quin material em portaré per fer petits detalls... això de seleccionar el material crec que serà el més difícil!! jajaja
    Un petó!

    ResponElimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!