Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


27 de març 2014

Diari de viatge: CANADÀ 9 - Biodome i tornada


El diumenge dia 5 el vam començar amb un brunch deliciós. La resta del matí vam visitar les instal·lacions que es van fer amb motiu dels Jocs Olímpics de Montreal. Principalment vam visitar el Biodome i la Torre de Montreal. Va ser fantàstic. A la tarda, tornant al centre de la ciutat, vam visitar la Gran Biblioteca de Montreal: 7 pisos de llibres i recursos i un 8è ple de música! 
Va ser un dia genial, acabat amb una pizza deliciosa a la Rue Mont Royal. 







La planta dedicada als infants mostrava una exposició súperinteressant sobre filosofia i el fet de pensar per un mateix i raonar els propis pensaments. 

Com que no hi havia targetes al restaurant on vam sopar, ens vam haver de conformar amb una capsa de mistos que, un cop trets els llumins, vaig incorporar al diari. Això va fer que no hi cabessin les dues fotos del sopar i una va haver de fer de butxaca de l'altra. 
A la pàgina de l'esquerra, el segon brunch que vam fer l'endemà. Deliciós!! Encara el trobem a faltar... jeje




I els vols de tornada, força cansats ja i amb un jet lag que no vegis!

Així de gruixut ha quedat... i fins i tot una mica més!!

No es pot tancar de cap manera. Per això li he fet una funda de mitja  "de creixent" com diuen per aquí. Al principi hi  anava una mica gran, però ara fins i tot és una mica justa!! ;)

Bé, i fins aquí arriba el meu diari de viatge : Canadà, un somni fet realitat. Les darreres pàgines de la llibreta (ben poquetes, per cert) les he destinat a enganxar-hi les targes de metro, plànols del metro, tiquets i cosetes així.
Recomano l'experiència. És força laboriós però si t'ho agafes bé, parant quant et ve de gust, és un reviure l'experiència que et fa apreciar encara més els moments viscuts mitjançant el record.
Moltes gràcies als qui heu anat seguint aquest projecte fins aquí. Gràcies per la vostra paciència! Un petonarro!!

3 comentaris:

  1. Ha quedat espectaculaaar!!!
    M.encaaanta I la funda es genial!
    Felicitats!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Núria!! Jo també n'estic molt contenta, d'aquest projecte. Ha estat laboriós, però definitivament ha valgut la pena!
      Un petonarro, guapa!

      Elimina
  2. Ara l'he vist Marta. Un bon récord. . Felicitats 👍

    ResponElimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!