Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


28 de jul. 2014

Ai! El meu Smash!

Ostres, amb tanta fal·lera de fer mitja, he deixat l'scrap una mica arraconat. Com que quan començo una cosa no la deixo fins que l'acabo, doncs he "empalmat" 2 jerseis i la cistelleta de trapillo i no havia fet res de scrap. Però avui he començat a recuperar i anar-me posant al dia. Tinc diversos projectes al cap, i al mes d'agost he de combinar scrap, posada al dia pedagògica i potser mitja per alguna peça d'hivern... no sé, ja veurem què va sorgint.
De moment, aquí us deixo scrapejada la meva visita a Interquilt'14 a Girona. La veritat és que com que va coincidir a les mateixes dates que la Creativa a Barcelona, a Girona hi havia molt poca cosa. Espero que Scrapmaniàtics sigui tot un èxit d'expositors per poder comprar coses xules com l'any passat.

Primer, la pàgina en blanc...
Només he treballat la pàgina de l'esquerra.
I aquest és el resultat!
Vaig fer-hi una gran butxaca per guardar la invitació i les dates les vaig retallar del plànol de la fira. Senzill però m'agrada!

Va ser una sortida molt agradable i amb l'Olga ens ho vam passar molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!