Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


10 de jul. 2014

Gràcies!!

Avui vull fer una entrada que amb tot el remenament del final de curs m'havia passat per alt. És una entrada d'agraïment. No us ensenyaré un treball fet per mi, sino per a mi. 
Com que fins ara havia fet una feina dins de l'equip directiu del centre i "m'he jubilat" del càrrec aquest juny, m'han fet aquest regal, malgrat no deixo La Benaula. És una petita llibreta de notes feta per companyes de la meva escola i amb una dedicatòria exquisita!! M'encanta, de veritat. L'estic emprant per anotar-hi les idees que em van venint al cap de cara al nou curs. En tocar-la i mirar-la en rebo tot el vostre afecte, de totes plegades. Moltíssimes gràcies altre cop!! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!