Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


7 de jul. 2014

Un altre premi!!

Aquest m'ha fet molta il·lusió, doncs s'atorga als blogs que es consideren amics. Implica:
1. Enllaçar el blog de qui el rep al de la creadora del premi: http://mimami-chic.blogspot.com.es/2014/02/premio-al-mejor-blog-amigo.html

2. Respondre a la pregunta: Què és per a tu l'amistat?
Doncs per mi l'amistat és un sentiment que t'uneix a una persona amb la qual saps que pots comptar sempre que la necessitis i que ella pot comptar amb tu. És aquella sensació cap a una persona que fa que, encara que faci molt temps que no us veieu o ni tan sols parleu, sempre que us retrobeu sembla que us hàgiu vist el dia anterior.

3. Cal atorgar el premi a 10 blogs que considerem amics. Jo no he arribat a 10, però els que sento més a prop són:

http://instantschoisiscrap.blogspot.com.es/ (Dory, el sentimiento es mútuo!)
http://nuria-elmeuraco.blogspot.com.es/ (la terra tira!)
http://lavidaenscrap.blogspot.com.es/ (Shei, sempre trobes un momentet per a les meves entrades. Gràcies!)
http://bertaipolete.blogspot.com/ (per la teva sensibilitat i la teva elegància exquisita fent scrap. I per promocionar la meva terra, el Baix Empordà!!)

Fins ben aviat!


2 comentaris:

  1. Moltes gràcies!!! M'alegra molt i molt saber que consideres amic al meu blog. Espero que hi trobis sempre alguna cosa que t'agradi. I lo de promocionar el Baix Empordà... això no costa, simplement et surt. M'encanta la teva terra.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu comentari Maica! Et segueixo de prop... jeje
    Un petonarro!

    ResponElimina

M'encantaria llegir què t'ha semblat això!